Workshop ‘de lente in je leven’

Tijdens het Kiemkracht64 Café op vrijdag 24 februari kun je bij ons niet alleen terecht voor lunch en een drankje op het terras, maar je kan ook een workshop volgen. Wildernisgids Sacha Post (Nature of Wonder) gaat deelnemers aan de workshop leren om de ruis van het dagelijks leven los te laten en in harmonie te komen met het ritme van de natuur.

“Na de diepe stilte van de winter komt met de terugkeer van het zonlicht in de lente alles weer langzaam tot leven. In de vroege lente is nog vrijwel niets zichtbaar, maar de energie van het nieuwe leven is al wel voelbaar.

In deze workshop leer je je eigen leven te harmoniseren met de ritmes van de natuur, om zo in je natuurlijke flow terecht te komen. Je ontdekt hoe je jezelf het beste kan voorbereiden om de nieuwe versie van jezelf in de wereld te brengen. In dit moment van het jaar werken we aan het creëren van de juiste omstandigheden voor onszelf.”

  • Wat? Workshop ‘de lente in je leven’
  • Wanneer? Vrijdag 24 februari 11.30-13.00 uur
  • Prijs? Deelname op basis van een vrijwillige gift. Suggestie: €15,-
  • Aanmelden? Niet nodig, maar kom op tijd om zeker te zijn van een plekje.

Beschrijving

Op vrijdag 24 februari leert wildernisgids/schrijver/filosoof Sacha Post jou om de ruis van het dagelijks leven los te laten en in harmonie te komen met het ritme van de natuur.