Rondleiding op het land, samen oogsten, samen koken.

50 euro p.p.

Na de kennismaking bij een kop koffie of thee en iets lekkers, gaan we naar buiten.  We maken een rondje door de groentetuin en het voedselbos, waarbij je uitleg krijgt over wat er zoal groeit, waarbij er altijd iets te proeven valt en waar we iets vertellen over de manier waarop geteeld wordt. We vinden het leuk om in te spelen op de interesse van de groep!
Duur:4-6 uur
Minimaal 8 personen
Maximaal 20 personen

Beschrijving

Na de kennismaking bij een kop koffie of thee en iets lekkers is het tijd voor het buitenleven. Er wordt een rondje door de overvloedige groentetuin en het weelderige voedselbos gemaakt, waarbij je uitleg krijgt over wat er zoal groeit, waarbij er altijd iets te proeven valt en waar we iets vertellen over de manier waarop geteeld wordt. We vinden het leuk om in te spelen op de interesse van de groep!

Dan is het tijd om aan de slag te gaan! Afhankelijk van wat er op dat moment beschikbaar is van het land, zijn er een aantal recepten te kiezen die je kan maken. De benodigdheden ga je zelf oogsten waarna je onder leiding van een van onze koks aan de kook gaat in onze ruime keuken.

Dan komt het komt het beste gedeelte! Samen eten en genieten, binnen of buiten, afhankelijk van  het weer.

Deze activiteit kan op gewenste tijd geboekt worden. Prijzen zijn inclusief koffie/thee/sap/snacks en alle ingrediënten, alles is biologisch. Alcoholische dranken betaal je apart en regelen we graag voor je.

Vraag vrijblijvend een offerte aan.