UITVERKOCHT: Rondleiding 20 augustus

€12,50

Update: Helaas, er zijn geen plekken meer beschikbaar voor de rondleiding op 20 augustus.

Ben jij benieuwd hoe wij onze visie toepassen in onze moestuin en voedselbos? Op zaterdag 20 augustus vertellen we je er alles over tijdens een uitgebreide rondleiding op het terrein van Kiemkracht64.

Uitverkocht

Beschrijving

Ben jij benieuwd hoe wij onze visie toepassen in onze moestuin en voedselbos? Op zaterdag 20 augustus vertellen we je er alles over tijdens een uitgebreide rondleiding op het terrein van Kiemkracht64. De rondleiding begint om 11.30u en duurt ongeveer anderhalf uur.

Tijdens de rondleiding neemt Marion Boenders je mee door het eetbare landschap dat gebaseerd is op principes uit de permacultuur. Je krijgt inzicht in de verschillende teeltmethodes die toegepast worden in de natuurlijke moestuin, het voedselbos en de kruidentuin. Ook leer je meer over de verschillende natuurwaardes die gecreëerd worden en die zo belangrijk zijn voor de toekomst van de planeet en ons eigen welzijn. Daarnaast delen we de uitdagingen waar wij als idealistische organisatie voor staan. Hoe ontwikkel je een toekomstbestendig bedrijf binnen het huidige economische systeem? Hoe vind je de balans tussen financiële gezondheid en welzijn voor mens en planeet? Marion laat graag zien hoe Kiemkracht64 deze transitie in praktijk brengt. Meld je aan!