Pop-up Restaurant: Winterse Sferen (14 december)

67.50

”Een heerlijk uitgebreid vegetarisch 5-gangen menu van eigen land” 

  • Winterse Sferen Pop-up Restaurant
  • Donderdag 14 december
  • 5-gangen + amuse
  • incl. welkomstdrankje
  • 18:00 ontvangst – 18:15 start
  • €67,50 per persoon

Ook in de winter kan je bij Kiemkracht64 rechtstreeks van het land eten! De avond van donderdag 14 december staat in het teken van feestelijke winterse sferen. Tijdens het pop-up restaurant wordt het aardehuis weer omgetoverd tot een gezellig restaurant.

Het bijzondere aan deze ervaring is dat de chefs werken met wat er beschikbaar is. Dat betekend dat alle gerechten iedere keer weer uniek zijn. Chefs Justin van Bergen & Freek Fiddelers brengen verse groenten uit de tuin direct naar jouw bord. De eerlijke en pure smaken van de winterse groenten staan hier centraal. Laat je verassen door nieuwe variaties van de shiitake, knolselderij, rode kool en palmkool.

Gegarandeerd dat je iets zult proeven wat je nog nooit eerder hebt ervaren! De ronde vormen en aardse tonen van het gebouw, samen met het 100% biologische menu zorgen altijd weer voor een onvergetelijke avond.

* Voor deze avond zijn er 50 exclusieve plekken beschikbaar. Iets speciaals te vieren? Met een reservering boven de 6 personen krijgen jullie een eigen diner ruimte. Deze ruimte is geschikt voor 6-12 personen. 

Let op: Reservering is definitief na het afronden van de online betaling. Er zijn 50 exclusieve plekken voor de pop-up, bij annulering kunnen wij geen geld terug garanderen of de reservering verplaatsen naar een volgende data, tenzij deze plek nog verkocht kan worden. Dank voor uw begrip.

8 op voorraad

Beschrijving

Een 5-gangen menu van eigen land! Vegetarisch, 100% biologisch en natuurlijk seizoensgebonden. De pop-up restaurant avond is een exclusief maandelijks evenement. Het kleine team van Kiemkracht64 organiseert een unieke beleving waarbij gasten verbinding maken met de natuur via verse groenten, smaaksensaties en aardse sferen in een intieme restaurant setting.