Onze Facebook

Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Last van vierdaagse uitputting? Kom zaterdag naar Kiemkracht 64 voor een lekkere lunch en een wandeling door de tuin. We zijn open van 10 tot 16:00
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Festival Kiemkracht 64, zaterdag 29 juni van 11:30 tot 13:00

Kom naar de lezing van Dr. Sjaak Mulder,
huisarts en arts integrale geneeskunde, waarin hij uiteenzet hoe je gezonde keuzes in je leven kan maken, gebaseerd op zijn boek; Wat is nu echt gezond?

Wie heeft er nu gelijk als het gaat over wat echt gezond is in het doolhof van tegenstrijdige informatie en belangen. Sjaak Mulder zet zijn ideeen begrijpelijk uiteen, daarna is er tijd voor het beantwoorden van vragen.
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64 heeft zijn/haar profielfoto bijgewerkt.
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Kom zaterdag 29 juni naar ons festival en vul een bakje met eigen geplukt fruit, kruiden, peultjes, bloemen of leer massageolie maken! Een van de vele onderdelen. Kom daarna afkoelen in de schaduw met een ijskoffie op het terras of een van onze eigengemaakte koude limonades.
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Gezocht per direct voor vakantiebaan: iemand die houdt van buitenwerk en niet vies is van hard werken om in de zomermaanden ons buitenteam te versterken . J/m/m/v leeftijd onbelangrijk, 4/5 dagen per week. Interesse? Stuur een mailtje naar info@kiemkracht64.com
Of reageer via Facebook
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64 is met Lotte Blankenaauw.
We zijn er weer helemaal
klaar voor! Verse groente, lekkere jams en meer van het land. Koffie , thee taart en super lunch op het terras. Tot later!

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!