Onze Facebook

Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Er zijn op de valreep nog 2 plaatsjes vrij gekomen voor het pop-up restaurant vanavond. Heb je tijd en zin (het wordt weer heerlijk!) ? stuur mij even een berichtje, dan reserveer ik voor jullie. Het begint om 19:00.
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Nog 4 plaatsjes vrij voor pop-up restaurant morgen (dinsdag 19 november 19:00) met Charlie Borgman. Amuses en 3-Gangen vegetarisch biologisch vers van het land. Bijzondere smaken in een bijzondere omgeving.
Boeken kan nog via de website (www.kiemkracht64.com) of even via chatbericht. Misschien tot morgen!
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Dinsdag 19 november en 11 december hebben we weer pop-up restaurant. Getalenteerde koks die maximaal vers van het land vegetarisch koken! Voor meer info en reserveren kijk op de website kiemkracht64.com
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64, een locatie met oog voor details!
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
Onze eerste buiten Shii-take op eikenhout geoogst!!
Kiemkracht 64
Kiemkracht 64
LAATSTE TERRASZATERDAG🌱

Komende zaterdag (21-09) zijn onze groentekraam en ons terras voor de laatste keer dit jaar geopend! In de lente van 2020 gaan we er weer mee verder.

Deze zaterdag kun je dus nog langskomen voor een wandeling door onze prachtige tuin, een kopje bio koffie (met een bio taartje?!), een heerlijke lunch uit de tuin en voor vers geoogste groentes. Ook is het mogelijk om zelf frambozen te komen plukken.

Kun je onze producten niet de hele winter missen? In de kraam hebben we ook allerlei jams en ingemaakte groentes, die vanzelfsprekend uit onze eigen bio tuin komen.

Wie zien we zaterdag? Aan de weersvoorspelling zal het in ieder geval niet liggen!☀️
Kiemkracht 64

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!