Zelf oogsten

Wil jij ook graag vers, gezond, biologisch voedsel eten van een plek die je vertrouwt en in de buurt is? Elke zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur verkopen we groente en fruit van het seizoen. Maand mei: de eerste bladgroentes zijn klaar; verschillende sla soorten (kropsla, bindla, snijsla) en raapstelen. De eerste meirapen zijn ook bijna klaar als het weer een beetje meezit (regen en een beetje warmte….). De peulen, sugarsnaps en tuinbonen bloeien en zitten er ook aan te komen.

Ook verkopen we verschillende soorten kruiden om mee te koken (magi, dragon, salie etc)  maar ook om lekker thee mee te zetten (munt, marjolein, thyme, kamille).

Ook maken we lekkere jams en chutneys voor de verkoop. De meeste hebben de helft minder suiker maar we gaan ook jam maken zonder geraffineerde suiker.

We hebben ook heerlijke oesterzwammen en shii-take van de versfabriek.http://www.versfabriek.nl 

Het is handig als je je eigen mand/tas of iets dergelijks meeneemt.

Koffie, thee, verse sappen, taarten en lunch elke zaterdag!

Tussen 10:00 en 16:00 is het mogelijk om een bio kop koffie of thee bij ons te drinken of te lunchen. Elke week worden er gerechten uit de tuin bereid. Soep, salade, broodje overvloed, quiche, of een lunch met alles erop en eraan. We hebben ook vegan opties.

Je kan met pin betalen

 

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!