Contact


  Contactgegevens

  Open Huis dit jaar vanaf zaterdag 2 mei van 9:30 tot 17:00

  Maandag t/m vrijdag alleen op afspraak.

  Adres:
  Hatertseweg 7a
  6581 KD Malden
  Marion: 06-46229120
  info@kiemkracht64.com

  Bord-Kiemkracht64

  Routebeschrijving

  Openbaar vervoer:

  Vanuit Nijmegen Lijn 83 naar Venlo. Uitstappen bij halte Grootveldselaan in Malden (eerste stop na de intratuin). Loop dan een stukje terug naar de rotonde en ga dan linksaf naar de droogsehof . Neem dan de eerste rechts, dat is de hatertseweg. Tussen nr 5 en 7 staat het bord van Kiemkracht 64.

   

  Routebeschrijving

  Route naar Kiemkracht 64, Hatertseweg 7a, Malden.

  Vanuit Nijmegen naar Kiemkracht 64, Hatertseweg 7a Malden: (dus niet hatertseweg in Nijmegen!!)

  Neem de St.Annastraat richting Malden. Deze gaat over in de Rijksweg. Je komt dan langs de McDonalds en de Union hockeyvelden.

  Met de fiets: Vlak voor de hockeyvelden van Union, bij het stoplicht, rechts af het bos(elshof) in. Neem het smalle pad lands de weilanden en je komt uit op de Hatertseweg, sla daar links af.

  Je kan ook het zandpad (jufferstraat) nemen, rechts,  net voorbij het Italiaanse restaurant. (klein wit gebouw aan de weg)Dan kom je ook op de Hatertseweg uit, waarna je links af slaat.

  Op de hatertseweg doorfietsen tot na de 2e wegversmalling. Meteen daarna staat een bord met Kiemkracht 64, rechterkant, daar ga je het  zandpad tussen nummer 5 en 7 op en kan je naar achter fietsen (ongeveer 150 meter)en dan zie je het vanzelf.

  Met de Auto: St.Annstraat volgen die overgaat in de rijksweg. In Malden, de rotonde na de Intratuin, rechts af de Droogestraat op. Dan weer de 1e rechts, Hatertseweg. Vlak voor de wegversmalling is er een zandpad aan de linkerkant, na ongeveer 250 meter. Dit is een pad tussen nummer 5 en 7, deze rijd je af tot aan de parkeerplaats van Kiemkracht 64.

  Er staat een bord bij de weg. Parkeren kan bij het gebouw.

  Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!