Kula

Vanaf: 175.00

Het levendige hart van het aardehuis waar alle kiemkracht samenkomt! In de open keuken bereiden onze chefs heerlijke vegetarische en/of plantaardige maaltijden met verse biologische producten van eigen land. Hier gaan jij en je collega’s lunchen of dineren met uitzicht op het eetbare landschap. Bij warm weer kunnen de tuindeuren open en kan er ook buiten op het sfeervolle terras gegeten worden. De ruimte kan geboekt worden voor verschillende activiteiten, bijvoorbeeld voor groepen die samen oogsten en koken.

Vraag hieronder een vrijblijvende offerte aan. Je krijgt meteen een indicatie te zien van de prijs. Let op: in de avonden en weekenden kunnen huurprijzen afwijken. Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je het hele aardehuis huren voor volledige privacy? Ook dat is mogelijk! Vul het aanvraagformulier in voor een op maat gemaakte offerte.

Categorie:

In de ruimte Kula is aanwezig:

  • ruim opgezette keuken met de nodige voorzieningen; goede oven, 2 x 4 inductie kookplaten, goede pannen en verschillende keukenmachines en ander keukengereedschap
  • eetgelegenheid voor max 35 mensen
  • kleine winkel met eigen huisgemaakte producten zoals verschillende soorten jam, kruidenthee, oliën

Je dieetwensen kun je verderop in de aanvraag aangeven.