Pop-up restaurant

32,50 euro p.p.

Elke maand kan je kennis maken met de kookkunst van nieuwe en soms terugkomende koks in ons pop-up restaurant. Hij/zij gaat de uitdaging aan een heerlijk diner te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit de tuin.

Op 26 Februari opent Tom Pfeijffer het jaar. Uiteraard weer vegetarisch!

Kosten: 32,50 euro p.p. inclusief 9% BTW

Na betaling is je reservering bevestigd. Vul aantal personen in en klik op de beschikbare datum en aanvangstijd om naar betaling te gaan.

Wil je meer weten over de kok, kijk dan bij de informatie hieronder.

Beschrijving

Deze maand kookt ons eigen Kiemkracht64-team! Charlie Borgman en Arjanne Boekhout.

     

Inmiddels is bekend wat we in huis hebben gehaald met deze twee super koks! Ieder een andere stijl, maar beiden van zeer hoge kwaliteit waar je je vegetarische vingers bij af likt. We kunnen nog niet weten wat er eind april te oogsten is van het land, wat wel zeker is is dat het vers, lekker en kleurrijk is en bereid met een flinke portie liefde en passie.

Er wordt gezamenlijk aan lange tafels gegeten. Even wennen deze opzet, maar elke keer is het weer leuk om te zien hoe mensen langzaam aan in gesprek raken en aan het eind van de avond blij zijn met de onverwachte gesprekken.

De aanvang is rond 19:00. Het menu is pas bekend bij aankomst maar is minimaal 3-gangen. Alle producten zijn bij Kiemkracht 64 altijd biologisch (dus ook de koffie e.d.)

Drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen.

Er kan gepind worden bij ons.