Pop-up restaurant

32,50 euro p.p.

Elke maand kan je kennis maken met de kookkunst van nieuwe en soms terugkomende koks in ons pop-up restaurant. Hij/zij gaat de uitdaging aan een heerlijk diner te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit de tuin.

Beschrijving

Elke maand kan je kennis maken met de kookkunst een van onze kok-collega’s. Hij/zij gaat de uitdaging aan een heerlijk diner te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit de tuin. Kom alleen of met vrienden en schuif aan, leer nieuwe mensen kennen en laat je inspireren tijdens dit gezamenlijke geheel biologische diner. Er wordt een veelzijdig vegetarisch en/of vegan minimaal 3-gangen menu klaargemaakt. Er wordt gegeten aan lange tafels.

Drankjes betaal je apart.

Het begint om 19:00 en eindigt om ongeveer 22:00. Na betaling is je reservering bevestigd.

Op Facebook kan je zien welke kok er deze maand in de keuken staat, of laat je verassen! ga naar onze Facebook pagina.

Dinsdag 19 November: Vegetarische 6-gangen vegetarische menu 

Charlie Borgman

Al eerder heeft hij bij ons gekookt. Met een enorme creativiteit, gevoel voor smaken en jarenlange ervaring bedenkt hij de meeste geweldige gerechten. Als geen ander kan hij koken vanuit de tuin. Een wandeling in de tuin geeft telkens weer nieuwe ideeën en inspiratie en dat proef je terug op het bord. Wij kunnen hem niet laten gaan en het is telkens een plezier om te werken met iemand met zoveel passie en professionaliteit.

Als 14-jarig jochie begonnen met koken in de horeca. Eigenlijk wilde hij timmerman worden maar daar ontbrak het talent. Koken bleek hem beter te liggen. Van klassiek tot moleculair tot mediteraans en aziatische invloeden. In zijn loopbaan vol gedrevenheid, zocht hij vakmensen die hem brachten tot het niveau waar hij nu is. De laatste 5 jaar kookt hij aan de zijde van Ysbrandt Wermerbol van restaurant Lime.

Charlie

 

Woensdag 11 december: 

Mieke van de Rode ComCommer

Mieke gaat voor het eerst bij Kiemkracht 64 koken!

Hoi ik ben Mieke, het gezicht achter Vegetarisch-biologisch cateringbedrijf ‘de Rode ComCommer’. Na twintig jaar gewerkt te hebben in de zorg, was het tijd voor iets anders. Vanuit de wens om iets puurs en echts te creëren ben ik in 2015 begonnen met de Rode ComCommer. Ik word blij van het werken met mooie en pure ingrediënten, kleuren, geuren en vormen. Mooi en smaakvol eten met groentes in de hoofdrol; dat is de Rode ComCommer. Ik houd van eten met veel kleur en verrassende smaakcombinaties. Ik vind het belangrijk waar mijn eten vandaan komt en doe mijn best om ingrediënten zoveel mogelijk uit de streek te halen. Ik geniet van de uitdaging om die mooie biologische groenten van de boer om te toveren in een kleurrijke en smaakvolle maaltijd… Daar word ik blij van! 

Met mijn passie inspireer ik anderen om nieuwe smaken en gerechten uit te proberen en bewuster met voedsel om te gaan. Ik houd van originele smaken en combinaties, van groenten van het seizoen, het buiten koken en de bijzondere plekken waar ik met mijn brandweerbus terechtkom. Die aandacht en liefde proef je natuurlijk allemaal terug in het eten.