Pop-up restaurant

32,50 euro p.p.

Elke maand kan je kennis maken met de kookkunst van nieuwe en soms terugkomende koks in ons pop-up restaurant. Hij/zij gaat de uitdaging aan een heerlijk diner te bereiden met zoveel mogelijk ingrediënten uit de tuin.

Op 26 Februari opent Tom Pfeijffer het jaar. Uiteraard weer vegetarisch!

Kosten: 32,50 euro p.p. inclusief 9% BTW

Na betaling is je reservering bevestigd. Vul aantal personen in en klik op de beschikbare datum en aanvangstijd om naar betaling te gaan.

Wil je meer weten over de kok, kijk dan bij de informatie hieronder.

Beschrijving

Deze maand kookt ons eigen Charlie Borgman.

Inmiddels is bekend wat we in huis hebben gehaald met deze super kok! Met een flinke dosis kennis en ervaring heeft creativiteit ruim baan.  Zeer hoge kwaliteit gerechten waar je je vegetarische vingers bij af likt. Het is hoogseizoen in de tuin, dus erg veel keus. Het zal zeker  vers, lekker, bijzonder en kleurrijk zijn en bereid met een flinke portie liefde en passie.

Er wordt gezamenlijk aan tafels gegeten. Even wennen deze opzet, maar elke keer is het weer leuk om te zien hoe mensen langzaam aan in gesprek raken en aan het eind van de avond blij zijn met de onverwachte gesprekken.

De aanvang is rond 19:00. Het menu is pas bekend bij aankomst maar is minimaal 3-gangen. Alle producten zijn bij Kiemkracht 64 altijd biologisch (dus ook de koffie e.d.)

Drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen.

Er kan gepind worden bij ons.