Pop-up restaurant

37,50 euro p.p.

Laat je inspireren! 1 of 2 Amuses en 3-gangen vegetarisch/vegan gerechten zoals je nog nooit hebt geproefd. Vers van ons prachtige land, volledig biologisch en met liefde geteeld. En dat proef je!

Beschrijving

Pop-up avond .
Vanwege de Corona maatregelen is er helaas geen pop-up restaurant avond. Wij hopen dat wij jullie snel weer uit kunnen nodigen voor deze mooie avonden! Tot gauw.

Kosten: 37,50 euro p.p. inclusief 9% BTW

Deze maand kookt ons eigen Charlie Borgman.

Inmiddels is bekend wat we in huis hebben gehaald met deze super kok! Met een flinke dosis kennis en ervaring heeft creativiteit ruim baan.  Zeer hoge kwaliteit gerechten waar je je vegetarische vingers bij af likt. Het is hoogseizoen in de tuin, dus erg veel keus. Het zal zeker  vers, lekker, bijzonder en kleurrijk zijn en bereid met een flinke portie liefde en passie.

Wij houden rekening met de 1,5 meter afstand, zowel binnen als buiten. Als het weer het toestaat wordt er uiteraard op het terras gegeten. Kom je met een groep, laat ons dat weten zodat wij daar rekening mee kunnen houden.

De aanvang is rond 19:00. Het menu is pas bekend bij aankomst maar is minimaal 3-gangen. Alle producten zijn bij Kiemkracht 64 altijd biologisch (dus ook de koffie e.d.)

Drankjes zitten niet in de prijs inbegrepen.

Er kan gepind worden bij ons.