Kiemkracht 64 is een duurzame locatie voor iedereen die verlangt naar rust, ruimte, natuur en een goede werkplek waar je met groepen (2 – 35 mensen) optimaal kunt verblijven. 

Volop natuur, dichtbij de stad

Kiemkracht ligt op een prachtig en landelijk gelegen plek in Malden, vlakbij Nijmegen. Voor heidagen, bijeenkomsten of teamsessies biedt Kiemkracht 64 een sfeervol aardehuis met lichte ruimtes en een eigen biologische keuken.  Waar je ook zit, je hebt een geweldig uitzicht op de omliggende tuin. Daar telen we met veel zorg en aandacht al het voedsel voor de seizoensgebonden biologische maaltijden die onze kok dagelijks bereidt.

Behalve voor groepen, verwelkomen we ook graag bezoekers voor een wandeling. Je kunt je ook opgeven voor een van onze onze vele activiteiten of eet mee als gast in ons restaurant.

Minimale ecologische footprint

Als duurzaam initiatief, richten wij ons op natuurinclusieve landbouw, lokale voedselteelt en ecologisch bouwen. Genieten met minimale ecologische footprint, dat is waar wij aan werken, dat is ons perspectief. Van harte welkom!

Kiemkracht64_logo

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven