WINTERFAIR @ KIEMKRACHT64
Eten, drinken & ondernemers van eigen bodem!

Lekker eten, winterse warme drankjes, activiteiten voor jong en oud, kraampjes met toffe producten van lokale ondernemers en heel veel good vibes: onze winterfair op 16 en 17 december wordt supergezellig. Kom jij ook?

 • Wanneer?
  Vrijdag 16 december 16.00-22.00 uur
  Zaterdag 17 december 10.00-17.00 uur
 • Waar?
  Alle activiteiten vinden plaats in het aardehuis en op het terrein van Kiemkracht64. De kerstmarkt is grotendeels overdekt.
 • Programma
  Onze winterfair is voor jong en oud! Naast de kerstmarkt vinden er allerlei leuke en interessante activiteiten plaats op het terrein van Kiemkracht64, ook voor de kids. Bekijk alle activiteiten hier. Ben je benieuwd welke ondernemers hun mooie producten bij ons komen verkopen? Check hier het complete overzicht.
 • Kosten
  Toegang is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig.

Eten en drinken

Op beide dagen bereiden onze chefs een heerlijke, eenvoudige seizoensmaaltijd. De maaltijd kost €9,50 en is helemaal biologisch en plantaardig.

Naast de seizoensmaaltijden kun je op de winterfair natuurlijk ook terecht voor een lekker stukje taart en een goede kop koffie. Daarnaast zijn er verschillende andere dranken verkrijgbaar en zullen natuurlijk ook de glühwein en warme chocolademelk niet ontbreken.


Lokale ondernemers

Benieuwd welke lokale ondernemers hun mooie producten komen verkopen tijdens de winterfair op 16 en 17 december?


Activiteiten voor jong en oud

Op allebei de dagen is er ook voor de jongste bezoekers van alles te beleven, van samen broodjes bakken tot kerstversieringen knutselen. Daarnaast leiden we je graag rond om jou ons verhaal te vertellen en je kennis te laten maken met het eetbare landschap van Kiemkracht64.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven