WINTERFAIR @ KIEMKRACHT64
Eten, drinken & ondernemers van eigen bodem!

Lekker eten, winterse warme drankjes, activiteiten voor jong en oud, kraampjes met toffe producten van lokale ondernemers en heel veel good vibes: onze winterfair op 16 en 17 december wordt supergezellig. Kom jij ook?

Eten en drinken

Op beide dagen bereiden onze chefs een heerlijke, eenvoudige seizoensmaaltijd. Let wel: op = op! Als je er zeker van wil zijn dat je op de winterfair kan genieten van deze maaltijd, reserveer dan nu alvast. De maaltijd kost €9,50 en is helemaal biologisch en plantaardig.

Naast de seizoensmaaltijden kun je op de winterfair natuurlijk ook terecht voor een lekker stukje taart en een goede kop koffie. Daarnaast zijn er verschillende andere dranken verkrijgbaar en zullen natuurlijk ook de glühwein en warme chocolademelk niet ontbreken.

Lokale ondernemers

Benieuwd welke lokale ondernemers hun mooie producten komen verkopen tijdens de winterfair op 16 en 17 december?

Activiteiten voor jong en oud

Op allebei de dagen is er ook voor de jongste bezoekers van alles te beleven, van samen broodjes bakken tot kerstversieringen knutselen. Daarnaast leiden we je graag rond om jou ons verhaal te vertellen en je kennis te laten maken met het eetbare landschap van Kiemkracht64.

Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!